background img

The New Stuff

Alzheimer Araştırma ve Bilinçlendirme Topluluğu

Yılmaz Kemal Yüce tarafından kurulmuş olan benimde yöneticisi olduğum  Alzheimer Araştırma ve Bilinçlendirme Topluluğu hakkında bilgi vermek istiyorum.



Bu grup, Alzheimer ile doğrudan ya da dolaylı ilişkili araştırmalara yataklık eden grubumuz Alzheimer hastalarının ve yakınlarının hayatını değiştirecek, yürütülen, sonuçlanan ya da planlanan araştırmalara ilişkin ne varsa burada paylaşabilirsiniz.

Bu grup ayrıca, araştırmacılara ulaşmak, araştırmacılar ve hastalar arası iletişimi başlatmak gibi belli başlı iletişim faaliyetlerinin gerçekleştirilmesinde yardımcı olacaktır.
Topluluğun misyonu, Alzheimer'ın tedavisine yönelik araştırmaların paylaşımının yanında, hastaların ve hasta yakınlarının deneyimleri, hastalıkla başa çıkarken yaşadıkları durumların, hastalarının yaşam alanında yaşamlarını kolaylaştırmak için yaptıklarının (örneğin aldıkları önlemler) ve bu amaç için kullandıkları araç gereçlerin tanıtımını ve bunlarla ilişkili yürütülen araştırmaların paylaşılmasını da kapsamaktadır. bu sebeple, yukarıda bahsettiklerimiz ile ilgili paylaşımlarla ilgilenmek isteyenler https://www.facebook.com/groups/alzheimerarastirmalarivebilinclendirmetoplulugu/ grubuna üye olup kurucumuz Yılmaz Kemal Yüce ve diğer grup yöneticileri ile irtibata geçebilirler.

İşbirliğinizi bekliyoruz.
Sevgiler
Yusuf TANGLAY


0 yorum :

Yorum Gönder

Popular Posts